maanantai 20.05.2019  | Lilja, Karoliina, Lilli Kaatuneitten muistopäivä Kaatuneitten muistopäivä  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Call of Cthulhu -kauhupeli juhlistaa kultaan menemistään hyytävällä esittelyvideolla

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Call of Cthulhu -kauhuseikkailupeli on niin sanotusti mennyt kultaan eli painoon.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Focus Home Interactiven julkaisema Call of Cthulhu -kauhuseikkailupelistä on julkaistettu uusi esittelyvideo. Se vihjailee syvällä olevasta voimasta ja siitä syntyvästä hulluudesta.

Kauhukirjailija H.P. Lovecraftin rakastettuun ja legendaariseen Cthulhu-myytokseen perustuva Call of Cthulhu -kauhuseikkailu rakentuu suurten muinaisten jumalten ja muiden kosmisten kauhujen ympärille ainutlaatuisella tunnelmallaan. Vaarana pelissä eivät ole vain mielipuoliset henkilöt ja toismaailmalliset hirviöt, vaan myös oman mielenterveyden järkkyminen.

Call of Cthulhu julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 30. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.