Musiikki

Brittilaulajatar Ellie Goulding perui Ilosaarirock-keikkansa

Brittilaulajatar Ellie Goulding on joutunut perumaan Ilosaarirock esiintymisen terveyssyihin vedoten.

Brittilaulajatar Ellie Goulding perui Ilosaarirock-keikkansa. (Kuva: Cosmopolitan.co.uk)

Brittilaulajatar Ellie Goulding perui Ilosaarirock-keikkansa. (Kuva: Cosmopolitan.co.uk)

Brittilaulaja Ellie Goulding on joutunut perumaan tulevat keikkansa terveyssyihin vedoten. Myös suunniteltu esiintyminen Joensuun Ilosaarirockissa lauantaina 16.7. on peruuntunut. Ilosaarirock etsii uutta esiintyjää festivaalin lauantaille.

– Todella ikävä uutinen, varsinkin Ellien faneille, jotka ovat odottaneet keikkaa kovasti. Yritämme saada kiinnitettyä lauantaille kansainvälisen artistin. Tällä aikataululla se ei ole helppoa, varsinkin kun kyseessä vilkkaan festarisesongin lauantai, mutta teemme kaikkemme asian eteen, toteaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

– I am sorry I can’t be with you this weekend. I am unwell and have been advised not to fly. I was excited about these gigs so will hopefully be back next year, Ellie Goulding kommentoi peruutusta Ilosaarirockille.

Näistä ikävistä uutisista huolimatta muistutamme vielä tärkeistä asioista ennen Ilosaarirockia. Ilosaarirockin Ravi- ja Niittyleirintä sekä koulumajoitus ovat vielä muutaman päivän ajan ennakkovarattavissa. Varsinkin koulumajoitus täytyy vauhdilla, joten majoitus kannattaa varailla etukäteen Tiketistä.

Kuva: Cosmopolitan.co.uk

Jokkeri