tiistai 24.09.2019  | Alvar ja Auno  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Borderlands 3 -toimintapelin tarinan jälkeiset pelimuodot julkistettiin

kello?!

Borderlands 3 -toimintapelissä riittää koluttavaa kymmeniksi tunneiksi jo pelkän tarinapelin myötä.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Niin sanottu kampanjatila Borderlands 3 -toimintapelissä vie legendaariset vault hunter -sankarit ja -antisankarit läpi hurjan ja taistelupitoisen matkan kohti parempaa galaksia. Itse peli ei kuitenkaan pääty vielä siihen, vaan tarjoaa toisen mokoman lisää pelattavaa erilaisine loppupelisisältöineen.

Itse tarinatilan jälkeen alkaa niin sanotun parhaan varustuksen metsästys. Näihin kuuluu pelisarjassa jo aiemmin mukana ollut, mutta uusiutunut Guardian Rank, joka tarjoaa erilaisia lisäkykyjä hyödynnettäväksi kolmesta eri taitovalikoimasta. Eri taidot irtoavat käyttöön Guardian-poletteja käyttämällä. Poletteja puolestaan ansaitaan omaa Guardian Rank -tasoa kehittämällä.

Loppupelisisältöä tarjotaan myös True Vault Hunter -pelitilassa, joka on Borderlands 3 -pelin oma New Game+ -vaikeustaso. Sen ansiosta pelin voi läpäistä uudestaan vaikeammalla tasolla, joka puolestaan palkitsee entistä paremmilla varusteilla ja kokemuspisteillä.

Mayhem-pelitila tuo pelattavaksi lisähaasteita kolmella eri vaikeustasolla, jotka niin ikään antavat erilaisia varuste- ja kokemuspistepalkintoja. Mayhem on kuitenkin varattu vain kokeneemmille hahmoille, jotka ovat valmiita haastaviin koitoksiin.

Lisätietoja Borderlands 3 -toimintapelin eri pelitiloista voi lukea englanniksi TÄÄLTÄ.

Borderlands-pelisarja tunnetaan sarjakuvamaisesta peligrafiikasta, hurtista huumorista ja sujuvasta pelattavuudesta. Borderlands 3 laajentaa niin sanottua looter-shooter-pelityyppiä entistä isommaksi pelikokonaisuudeksi. Looter-shooterilla tarkoitetaan ammunta- eli räiskintäpelejä, joissa uusien varusteiden ja aseiden kerääminen sekä näiden virittely on yhtä keskeisessä osassa kuin itse varsinainen toimintakin. Borderlands 3 sisältää uuden kiehtovan tarinan lisäksi valtavan määrän erilaisia vihollisia, uudenlaisia asekokonaisuuksia sekä useamman toisistaan poikkeavan planeetan. Borderlands 3 tarjoaa unohtumattoman elämyksen täynnä toimintaa, keräilyä ja pelihahmon virittelyä pelasipa peliä yksinpelinä tai kaverin kanssa kimpassa.

Borderlands 3 julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 13. syyskuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.