Urheilu

Björn Robert Sigurdarson sopimukseen Ketterän kanssa

Imatralle viime viikolla try-outille saapunut islantilaishyökkääjä Björn Robert Sigurdarson on tehnyt sopimuksen Ketterän kanssa. Sopimus kattaa kauden 2015-2016.
imatran-ketteraAlun perin kahden viikon try-outille saapunut Björn Robert Sigurdarson vakuutti Ketterän valmennuksen ja johdon jo ennen ensimmäistä, viime sunnuntaina pelattua, IPK ottelua. Molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä näkemäänsä ja testijakson jatkamiselle ei katsottu enää olevan tarvetta. Sopimus allekirjoitettiin sunnuntain ottelun jälkeen.

Islannin maajoukkuehyökkääjä Sigurdarson viimeisteli ratkaisuosuman voittomaalikilpailussa Suomi-sarjadebyytissään sunnuntaina Iisalmen Peli-Karhuja vastaan.

– Hän liikkuu hyvin kiekon kanssa ja näkee pelin hyvin, tosi potentiaalinen kaveri. Hän on Pohjois-Amerikassa sekä Ruotsissa ja Tanskassa pelatessaan joutunut selviytymään ja raivannut tiensä omilla ansioillaan. Valmis ja kypsän oloinen kaveri, kommentoi Ketterän päävalmentaja Jarno Mensonen.

Suomi-sarja jatkuu Ketterän osalta tulevana viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Perjantaina Imatralle saapuu S-Kiekko Seinäjoelta ja lauantaina vastaan asettuu Porvoon Hunters.

AnaGonda