maanantai 10.12.2018  | Jutta  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Bilepelien kuningatar kutsuu tanssiin sadoilla uusilla musiikkikappaleilla

Julkaistu: 14.06.2018 kello 17:51
  69 luettu  Kommentit: 0

Ubisoft julkisti E3-pelimessuilla tanssipelien lyömättömän ykkösen eli Just Dance -pelisarjan paluun.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Just Dance 2019 sisältää 40 tulikuumaa hittibiisiä, jotka vaihtelevat tutuista tanssikappaleista moderneihin kpop-klassikoihin. Tällaisia ovat esimerkiksi Bruno Marsin ja Cardi B:n Finesse (Remix) -listahitti sekä BIGBANG-yhtyeen menevä Bang Bang Bang -kappale. Mukana tulevien kappaleiden ohella lisää musiikkia on saatavilla Just Dance Unlimited -palvelusta, joka sisältää yli 400 biisiä lisää. Just Dance Unlimited -palvelu on saatavilla Nintendo Switch-, Wii U-, Xbox One ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Just Dance on myös tehnyt yhteistyötä luovien artistien kanssa tehdäkseen pelin tanssikokemuksesta entistä upeamman. Esimerkiksi ranskalainen katutaiteilija Chanoir ja espanjalainen animaatiostudio Clay Animation ovat olleet luomassa toinen toistaan näyttävämpiä pelimaailmoja Just Dance -pelaajien iloksi. Muita yhteistyötaiteilijoita julkistetaan uusien kappaleiden ohella lähitulevaisuudessa.

E3-pelimessuilla esiteltiin seuraavat kappaleet artisteineen:

Finesse (Remix) – Bruno Mars Ft. Cardi B
Bum Bum Tam Tam – MC Fioti, Future, J Balvin, Stefflon Don, Juan Magan
Bang Bang Bang – BIGBANG
Mad Love – Sean Paul, David Guetta Ft. Becky G
Shaky Shaky – Daddy Yankee
Dame Tu Cosita – El Chombo ft. Cutty Ranks
OMG – Arash Ft. Snoop Dogg
Mi Mi Mi – Hit The Electro Beat
Mama Mia – Mayra Verónica
Narco – Blasterjaxx & Timmy Trumpet
Fire – LLP Ft. Mike Diamondz

Lisäksi Just Dance 2019 -tanssipelin uusi käyttäjäalgoritmi oppii pelaajan tanssisuosituksista ja tekee sen perusteella yksilöllisiä kappalesuosituksia soittolistoineen. Tämän ansiosta Just Dance 2019 tuntuu entistä enemmän juuri pelaajan oloiselta peliltä. Dynaamisesti muokkautuva päävalikko pitää pelaajan ajan tasalla kappaleuutuuksista ja muista uutisista. Lisäksi erilaiset pelitilat sopivat monenlaiseen tarpeeseen. Näitä ovat erityisen suosittu World Dance Floor -pelitila (Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4) sekä kaloreita polttava hikoilupelimuoto ja lasten oma pelitila. Lapsille suunnatussa pelitilassa tanssiliikkeet ja koreografiat on suunniteltu yhdessä ammattilaisten kanssa juuri lapsille sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Lisäksi Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsolien kanssa yhteensopiva Just Dance Controller -älypuhelinsovellus täydentää peliä oivallisesti, sillä muita ohjaimia ei pelaamisessa tarvita. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille.

Pelin ohella Just Dance World Cup -kisa on palannut ja Grand Finals -kisat järjestetään Brasiliassa alkuvuodesta 2019. Kisojen verkkokarsinnat alkavat 20. heinäkuuta Nintendo, Switch-, Wii U-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleilla ja kestävät 26. elokuuta asti. Lisätietoja kisasta ja vaatimuksista löytyy TÄÄLTÄ.

Just Dance 2019 julkaistaan Nintendo Switch-, Wii U-, Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille 25. lokakuuta 2018.

Jokkeri

Avainsanat: , , , , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.