sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Viihde

Beverly Hills 90210 -hittisarjan näyttelijä Luke Perry on kuollut

kello?!

Beverly Hills 90210 -sarjan näyttelijä Luke Perry on menehtynyt aivoinfarktiin 52 vuotiaana.
Luke Perry on menehtynyt, hänen edustajansa kertoo. Perry kuoli maanantaina 52-vuotiaana. Hänet muistetaan erityisesti 1990-luvun television hittisarjasta Beverly Hills 90210. Perry näytteli sarjassa Dylan McKayta.

Näyttelijä oli viety viime viikolla sairaalaan Kaliforniassa. Hän kärsi laajasta aivoverenkiertohäiriöstä. Perry oli ollut Los Angelesissa filmaamassa Riverdale televisiosarjaa.

Näyttelijän kerrotaan kuolleen sairaalassa läheistensä ympäröimänä. Paikalla olivat muun muassa hänen kaksi lastaan, kihlattunsa, ex-vaimonsa, sisaruksensa sekä vanhempansa.

– Perhe on kiitollinen rukouksista ja tuesta, jota Lukelle on satanut ympäri maailmaa, ja toivoo nyt yksityisyyttä suuren surun keskellä, näyttelijän edustaja Arnold Robinson sanoi AFP:lle.

Tuotantoyhtiö Fox ilmoitti viime keskiviikkona, että se on tekemässä Beverly Hills 90210:sta uutta versiota. Aiemmista näyttelijöistä ainakin Jason Priestley, Jennie Garth ja Tori Spelling kuuluvat näyttelijäkaartiin, mutta Perryn mukanaolosta ei ollut saatu vahvistusta.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.