Pelinurkka

Battlebornin betatesti ja uusi esittelyvideo!

2K Games ja Gearbox Software juhlistavat Battlebornin huomenna alkavaa betatestiä uunituoreella Battleborn-esittelyvideolla.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pääosissa nähdään Battleborn-sankarit Oscar Mike ja ISIC, jotka ovat tehneet huippuhienon värväysvideon kaikkien pelaajien iloksi. Video esittelee eri hahmoja värikkäin sanankääntein ja siinä sivussa tekevät selväksi mistä tässä kaikessa oikein on kyse.

Battlebornin avoin betatesti alkaa perjantaina 8. huhtikuuta PlayStation 4 -pelikonsoleilla ja 13. huhtikuuta Xbox One -pelikonsoleilla sekä PC-tietokoneilla. Betatestipaketin voi kuitenkin ladata ennakkoon pelikoneelleen jo tänään! Battlebornin betatestissä päästään tutustumaan niin pelin kehityskaareen kuin myös kahteen tarinatehtävään sekä kahteen moninpelitilaan.

Erinomaisesti menestyneen Borderlands-pelisarjan tekijästudio Gearbox ja huippulaadustaan tunnettu pelijulkaisija 2K Games vievät räiskintäpelaamisen uudelle tasolle sarjakuvamaisen värikkäällä Battlebornilla. Se tarjoaa vauhdikkaan ja monipuolisen pelikokemuksen, josta löytyy oikeanlainen pelihahmo jokaiseen pelimakuun. Battlebornin kaukaisessa tulevaisuudessa eletään lohdutonta aikaa tuntemattoman vihollisen uhatessa tuhota tähdistä viimeisen pois universumin kartalta. Tilanne kutsuu sankareita nousemaan vastarintaan ja heidät tunnetaan nimellä Battleborn. Pelin räiskintämekaniikka on sekoitus sekä vanhaa ja tuttua että uutta ja erilaista. Nopeatempoinen ja monimuotoinen taistelujärjestelmä kattaa huimat 25 erilaista pelihahmoa, joista jokaisella on erilaiset varusteet, aseet ja erikoisvoimat.

Battleborn julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 3. toukokuuta 69,95 (konsolit) ja 59,95 (pc) euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Pelin PEGI-ikäraja on 16 vuotta.

Battlebornin betaan voi tutustua täältä.
BattleBorn_Screenshot11

Jokkeri