Pelinurkka

Battleborn-animaation kolmas osa No More Heroics on julkaistu

Värikkään ja vauhdikkaan räiskintäpeli Battlebornin maailmaa esittelevien animaatioiden sarja jatkuu. Kolmannessa osassa syöksytään kutkuttavan huumorin ja tiukkojen tilanteiden täplittämään seikkailuun.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viisiminuuttisessa Battleborn-animaation sarjakuvavideossa nähdään pelistä tuttuja hahmoja ja syöksytään vauhdilla suoraan pelin ytimeen, tulevaisuuden epätoivoiseen sodankäyntiin.

Erinomaisesti menestyneen Borderlands-pelisarjan tekijästudio Gearbox ja huippulaadustaan tunnettu pelijulkaisija 2K Games vievät räiskintäpelaamisen uudelle tasolle sarjakuvamaisen värikkäällä Battlebornilla. Se tarjoaa vauhdikkaan ja monipuolisen pelikokemuksen, josta löytyy oikeanlainen pelihahmo jokaiseen pelimakuun. Battlebornin kaukaisessa tulevaisuudessa eletään lohdutonta aikaa tuntemattoman vihollisen uhatessa tuhota tähdistä viimeisen pois universumin kartalta. Tilanne kutsuu sankareita nousemaan vastarintaan ja heidät tunnetaan nimellä Battleborn. Pelin räiskintämekaniikka on sekoitus sekä vanhaa ja tuttua että uutta ja erilaista. Nopeatempoinen ja monimuotoinen taistelujärjestelmä kattaa huimat 30 erilaista pelihahmoa, joista jokaisella on erilaiset varusteet, aseet ja erikoisvoimat.
2K_Battleborn_VoidsEdge_Rath_Orendi
Battleborn julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 3. toukokuuta 69,95 (konsolit) ja 59,95 (pc) euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Pelin PEGI-ikäraja on 16 vuotta.

Jokkeri