Musiikki

BandOnTheWeb nostaa yhtyeen avannosta vuorenhuipulle

Kotimainen hard rock -yhtye Ancara aikoo soittaa maailman korkeimmalla esitetyn keikan. Pyrkimyksenä on nousta Mount Everestille yli viiden kilometrin korkeuteen perusleirille ja esittää sieltä kotimaista rockmusiikkia koko maailman kuultavaksi.
band-on-the-web-thumbs
Tempaukseen haettiin vauhtia Oulusta, jossa järjestettiin talvella Polar Bear Pitching -tapahtuma. Tähän osallistuivat sekä itse yhtye että bändejä ja artisteja urallaan auttava verkkopalvelu BandOnTheWeb, jonka avulla haettiin rahoitusta suoraan avannosta pitchausta pitäen. Tämän ohessa Ancara esitti live-musiikkia avannossa esiintyen.

Yhteistyökumppaneita tempauksellaan hakeva Ancara on vain yksi esimerkki BandOnTheWeb-palvelun joustavuudesta, joka taipuu monella tapaa artistien ja bändien tarpeisiin. Palvelun tarkoituksena on saattaa yhtyeitä ja artisteja muiden muassa tuottajien ja musiikin ammattilaisten tietoisuuteen ja saada näin välitöntä palautetta ja apua oman musiikin luomisessa ja hiomisessa. BandOnTheWeb pyrkiikin auttamaan yhtyeitä ja taiteilijoita menestymään ammattilaisten avulla. Palvelussa on mukana muiden muassa Eppu Normaalista tunnettu Juha Torvinen sekä Ranka Kustannuksen tuottaja Riku Pääkkönen.


Jos Ancara – Wake Up -video ei näy, katso se tästä.

AnaGonda