Digi

Aurora Groupilta raikkaanvärisiä ja langattomia Rapoo-hiiriä

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Rapoon värikkäät ja näppärästi mukana kulkevat langattomat hiiret.

Rapoo T120P -hiiri on saatavilla 37,95 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Rapoo T120P -hiiri on saatavilla 37,95 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Langaton hallittavuus on tätä päivää, mutta harmillisen moni laite on kenties hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta tylsän värinen. Tähän muutoksen tuo Rapoo T120P -hiiri, joka on saatavana raikkaissa ja pirteissä väreissä. Rapoo T120P -hiiren värivaihtoehdot ovat juhlavan punainen, raikas vihreä, kesäisen keltainen, ajaton musta sekä puhtoisen valkoinen.

Hiiren oikean ja vasemman painikkeen välissä oleva Smart Touch Zone -kosketuslevy on korvannut perinteisen vierityspainikkeen. Vierityslevyn ansiosta avoinna olevaa sivua voidaan helposti vierittää sekä ylös- ja alaspäin että sivusuunnassa.

Langaton hiiri on muotoiltu hyvin käteen istuvaksi ja se on ominaisuuksiltaan verraton työväline vaikkapa kannettavan tietokoneen kumppaniksi. Tietokoneeseen hiiri liitetään pienikokoisella USB-vastaanottimella. Hiiri on täysin yhteensopiva Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa.

AnaGonda