Digi

Aurora Groupilta langattomat Rapoo-näppäimistökannet iPadille

Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin kätevät Rapoo-näppäimistökannet, jotka suojaavat ja tehostavat iPadin käyttöä.
TK810lifestyle2
Yhä useampi käyttää iPadia kirjoittamiseen niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Etenkin pitkiä tekstejä kirjoitettaessa laitteen oma virtuaalinäppäimistö tuntuu työläältä käyttää. Lisäksi se vie ison osan itse iPadin ruudulta. Fyysinen näppäimistö onkin oivallinen ratkaisu näihin ongelmiin ja samalla se toimii laitteen suojakantena.

Rapoon langaton näppäimistökansi on ihanteellinen ratkaisu, joka tuo miellyttävän näppäintuntuman iPadilla kirjoittamiseen. Lisäksi pikanäppäinten ansiosta näppäimistöllä on helppo hallita verkkoselainta ja mediatoimintoja.

Näppäimistökansi on valmistettu tyylikkäistä ja kestävistä materiaaleista. Kannen magneetin ansiosta iPadin näyttö sammuu automaattisesti, kun kansi suljetaan. Samalla näppäimistökannen virta sammuu automaattisesti, mikä säästää ladattavan näppäimistön akkuja. Yhdellä latauksella näppäimistölle riittää virtaa noin kolmeksi kuukaudeksi.

Näppäimistökansi yhdistyy iPadiin langatonta ja varmatoimista Bluetooth 3.0 -tekniikkaa hyödyntäen.

Rapoo TK808 on saatavilla iPad mini -tablettilaitteille (kaikki sukupolvet). Isompi Rapoo TK810 on puolestaan saatavilla sekä ensimmäisen että toisen sukupolven iPad Air -malleille. Värivaihtoehtoja ovat harmaa, musta ja punainen.

Saatavuus ja hinnoittelu

Rapoo TK808- ja Rapoo TK810 -näppäimistökannet tulevat myyntiin 54,90 ja 67,90 euron kuluttajahinnoin.

► Lisää täältä.

AnaGonda