Pelinurkka

Assetto Corsa -ajopelistä silmiä hivelevä esittelyvideo

505 Games ja Kunos Simulazioni ovat julkaisseet herkkyyttä ja kauneutta tihkuvan esittelyvideon Assetto Corsa -ajopelistä.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariminuuttisessa videossa esitellään pelin äärimmäisen upeita yksityiskohtia, valojen ja varjojen leikkiä sekä tietenkin insinööritaidon täydellisyyttä urheiluautojen jumalallisissa muodoissa. Samalla luodaan silmäys ajotuntumaan, vauhdin hurmaan ja pelin henkeä salpaaviin tunnelmiin. Assetto Corsa on enemmän kuin pelkkä ajopeli – se on ihmisen ja auton yhteensulautuman ruumiillistuma täydellisessä muodossaan.
Assetto Corsa_Screenshot1
Assetto Corsa_Screenshot11
PAN Vision Finland Oy tuo pelikonsoleille todellisen autosimulaatioiden huipun. Aiemmin vain PC-tietokoneilla nähty Assetto Corsa julkaistaan 3. kesäkuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Assetto Corsa on täysverinen autosimulaattori, joka perustuu äärimmäisen realistisesti ja tarkasti mallinnettuihin autoihin ja ratoihin. Mukana onkin lähes 30 erilaista rataa, joista jokainen on lasermitattu ja luotu peliin yksityiskohtia säästelemättä. Autovalikoimaltaan Assetto Corsa häikäisee, sillä pelin yli 90 huipputehokasta autoa ovat uskomattoman yksityiskohtaisia ja tarkasti rakennettuja kokonaisuuksia.

Jokkeri