Digi

Assembly-demotapahtumassa on käytössä yli 200 Jimm’s-tietokonetta

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store valmistautuu tulevana torstaina alkavaan Assembly Summer -demotapahtumaan valmistamalla käyttöön yli 200 tietokonetta.

Jimm’s Legendary King

Jimm’s Legendary King

Kotimainen tietokonevalmistaja Jimm’s on panostanut pelaamiseen ja tehokäyttöön soveltuviin tietokoneisiin. Myös Assemblyn järjestäjät tietävät, että Jimm’s-tietokoneisiin voi luottaa ja siksi niillä hoidetaan lähes kaikki tapahtuman tietokonetarpeet.

Jimm’s-tietokoneita on käytössä sekä turnauksissa, videoeditoinnissa että AMD:n ja NVIDIAN:n demoissa. Lisäksi tietokoneita käytetään Tube-pisteissä, joissa tapahtumaan osallistujat voivat itse tubettaa ja jakaa mitä haluavat.

Jimm’sin omalla osastolla järjestetään erilaisia kilpailuja ja aktiviteetteja. Lisäksi siellä esitellään Jimm’sin omaa tuotantoa olevia tietokoneita, kuten yli 27 000 euroa maksavaa Jimm’s Legendary Kingiä. Omien tietokoneiden lisäksi osastolla on suuri joukko lisätarvikkeita, joista löytyy erinomaisia tarjouksia. Osastolla toimii myös ilmainen tietokonehuolto tapahtuman kävijöille. (Mahdolliset varaosat veloitetaan erikseen.)

AnaGonda