sunnuntai 27.05.2018  | Ritva  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Jääkiekko

Ässät pestasi italaislaituri Marco Insamin

Julkaistu: 16.06.2017 kello 17:24
  130 luettu  Kommentit: 0

Italian maajoukkuehyökkääjä Marco Insam vahvistaa Porin Ässiä. Sopimukseen sisältyy koeaika.

Italialaislaituri Marco Insam sai sopimuksen Ässiin. (Kuva: alchetron.com)

Porin Ässät ja italialaishyökkääjä Marco Insam ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva tryout-sopimus.

Insam on kiekkoillut viime kaudet ylikansallista EBEL-liigaa HC Bolzanon riveissä ja ollut myös Italian maajoukkueen vakionimiä viime vuosien arvokisoissa. Tämn kevään MM-kisoissa hän pelasi 7 ottelua hankkien 1+1=2 tehopistettä. Kaikkiaan hän on edustanut Italiaa MM-kisoissa neljästi. Hän voittanut Italian mestaruuden kaudella 2011-2012, EBEL-liigan mestaruuden vuonna 2014.

− Marco kävi täällä omalla kustannuksellaan näyttämässä taitojaan. Hän tuli suoraan maailmanmestaruuskisoista ja oli hyvässä kunnossa. Haluamme katsoa tämän kortin loppuun saakka. Hänellä on erinomainen laukaus ja meitä kiehtoo nähdä sen tehokkuus tässä sarjassa, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kertoo sopimuksen taustoista seuran tiedotteessa.

Kuva: alchetron.com

Jokkeri

Avainsanat: , , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.