Pelinurkka

Ässät lähtee mukaan elektroniseen urheiluun

Porin Ässät laajentaa toimintaansa eSportsin, eli elektronisen urheilun pariin.

Porin Ässien Liigajoukkueen taustayhtiö HC Ässät Pori Oy laajentaa toimintaansa elektroniseen kilpaurheiluun nimellä Aces. Aces -joukkue debytoi 9. kesäkuuta Oulun Vectorama -tapahtumassa.

Ensimmäisessä vaiheessa Aces kilpailee Overwatch-pelissä. Joukkueeseen kuuluvat Tomi ”TheDesolator” Karhinen, Timo ”Ashieli” Korkeakoski, Chris-Daniell ”KarvaRausku” Räisä, Roope ”Ronski” Somero, Timo ”Tipi” Virkkunen ja kapteenina toimii Timi ”MrHamster” Sillman. Lisäksi joukkueen valmentajana ja managerina toimii Kalle Laukkanen.

Aces toimi aikaisemmin kilpaili nimellä REAKT ja saavutti mm. turnausvoitot Porin Insomniassa sekä kahdesti ESL-turnauksessa.

– Tämä on meille uusi ja erittäin mielenkiintoinen aluevaltaus. Elektroninen urheilu on lajina kovassa kasvussa ja hienoa, että Ässien vahva brandi kiinnostaa myös tällä saralla. Haluamme lähestyä tämän aluevaltauksen myötä uusia kohderyhmiä sekä kannattajien että yhteistyökumppaneiden osalta. Tavoitteenamme on kehittää joukkueen toiminta ammattilaistasolle sekä järjestää tulevaisuudessa isoja pelitapahtumia Isomäki Areenassa, Ässien markkinointipäällikkö Jarkko Ruusunen kommentoi seuran tiedotteessa.

Aces saattaa tulevaisuudessa laajentua Overwatch -pelin ohella muihin kilpapeleihin.

– Huominen tehdään tänään. Porin Ässät on vakaalla pohjalla seisova perinteikäs urheiluseura, jonka resurssit ja kokemus antavat oikeanlaiset eväät yhteisen visiomme toteuttamiseen, joukkueen porilainen jäsen Timo ”Tipi” Virkkunen kommentoi seuran tiedotteessa.

Jokkeri