Pelinurkka

Assassin’s Creed Syndicate -pelin historialliset hahmot esittelyssä

Ubisoft julkisti Assassin’s Creed Syndicate -toimintapelin historiallisten hahmojen esittelyvideon. Videossa tutustutaan vuoden 1868 Lontoon tunnetuimpiin hahmoihin ja nimihenkilöihin. Näistä jokaisella on oma paikkansa myös pelin tapahtumissa.
ACS_Render_VistoriaMarxBell
Assassin’s Creed Syndicate on viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuva toimintapeli keskittyy Evie ja Jacob Fryen salamurhaajakaksosiin, jotka taistelevat paremman ja vapaamman Lontoon puolesta. Edessä on pitkä, verinen ja haastava taistelu rikkaita aristokraatteja vastaan poljetun ja alistetun työväen puolesta.
Alexander Graham Bell, suuri skottilaiskeksijä ja puhelimen kehittäjä on mukana luomassa apuvälineitä salamurhaajakaksikolle. Kommunismin isänä ja työläisten oikeuksien puolustajana tunnettu Karl Marx puolestaan ajaa sankarikaksikon asiaa taistelussa sortoa vastaan. Älymystöä edustamassa ovat evoluutioteorian isä Charles Darwin ja tarkkasilmäinen aikalaiskirjailija Charles Dickens. Eikä unohtaa tule Florence Nightingalea, naista, jonka ansiosta sairaanhoito muuttui oikeaksi ammatiksi. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä vaikuttajana on itse kuningatar Victoria, jonka yli 60-vuotisen hallintokauden aikana nähtiin Lontoon teollistuminen ja jolta viktoriaaninen aikakausi lopulta sai myös nimensä.

Assassin’s Creed Syndicate julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 23. lokakuuta että Windows-tietokoneille 19. marraskuuta. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jos ei video ei näy, katso se tästä.

AnaGonda