Pelinurkka

Assassin’s Creed Origins vie suositun pelisarjan lokakuussa muinaiseen Egyptiin – tänään LIVE 22:00

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti E3-pelitapahtumassa viime yönä Assassin’s Creed Origins -toimintapelin ilmestyvän sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia ​​salaisuuksia.

Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä, joiden avulla pelaajat voivat kehittää ja mukauttaa Bayekista omia versioitaan ainutlaatuisilla tarvikkeilla ja tehokkailla aseilla. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins on saatavana peruspelin lisäksi Deluxe- ja Gold Edition -versioina. Deluxe Edition sisältää peruspelin, käsin piirretyn ja painetun maailmankartan, virallisen soundtrackin ja erilaisia ​​digitaalisia sisältöjä, joihin sisältyy Ambush at Seas -meritehtävä, Desert Cobra -lisäpaketti ja kolme bonuskykypistettä. Gold Edition sisältää kaiken Digital Deluxe Edition -sisällön sekä kausikortin, joka mahdollistaa pääsyn kaikkiin tuleviin laajennuksiin.

Ubisoft Julkistustilaisuus Youtubessa

Ubisoft järjestää tänään maanantaina 12. kesäkuuta oman julkistustilaisuuden E3-pelitapahtumassa Suomen aikaa klo 22:00. Julkistustilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä YouTuben kautta TÄÄLTÄ.

Jokkeri