Pelinurkka

Assassin’s Creed Origins -toimintapeli laajenee ensi viikolla

Ubisoft julkisti Assassin’s Creed Origins -toimintapelin laajenevan 23. tammikuuta julkaistavalla lisäosalla The Hidden Ones.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen Täältä.
DLC 1 – The Hidden Ones on tarinavetoinen laajennusosa, joka kertoo veljeskunnan kasvusta. Se sijoittuu vuosia alkuperäisen tarinan aikalinjaa myöhemmäksi, jolloin roomalaisjoukot ottavat yhteen pelaajan kanssa uudella Siinain alueella. Lisäosan myötä hahmo voi nousta 45. tasolle, joka mahdollistaa hahmon varustelun uusilla ominaisuuksilla. Samalla pelihahmo pääsee käsiksi uusiin legendaarisiin aseisiin ja käyttöön tulevat uusi asu, kaksi uutta ratsua, lisää uusia aseita ja kaksi uutta tasoa rakennetuille varusteille. The Hidden Ones -lisäosa sisältyy Assassin’s Creed Origins -pelin kausikorttiin. Lisäksi lisäosa voidaan hankkia myös erikseen 9,99 euron hintaan. The Hidden Ones julkaistaan 23. tammikuuta 2018.

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt on ainutlaatuinen ja opettavainen pelitila, jonka ansiosta pelaaja voi tutustua Assassin’s Creed Originsin pelimaailmaan rauhassa ilman taisteluita tai suoritettavia tehtäviä. Discovery Tour keskittyy pelimaailman vapaaseen ihasteluun, tutkimiseen ja muinaisen Egyptin oppimiseen ympäristöä tutkimalla ja väestön tekemisiä seuraamalla. Tätä virtuaalikierrosta opastavat historioitsijat ja egyptologit, jotka kertovat pelaajalle pelin aikakauden tapahtumista, kulttuurista ja arkisista tapahtumista pelaajan tutkiessa maailmaa. Discovery Tour on ilmainen kaikille Assassin’s Creed Origins -pelin omistajille. Lisäksi Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt on saatavana myös erikseen ilman peliä 19,99 euron hintaan Uplay- ja Steam-latauspalveluista 20. helmikuuta 2018.

DLC 2 – The Curse of the Pharaohs on järjestyksessään pelin toinen tarinallinen lisäosa ja se tuo pelaajalle uuden tarinalinjan koettavaksi. Sen myötä pelaaja matkaa Thebaan tutkimaan aluetta riivaavaa muinaista kirousta. The Curse of the Pharaohs keskittyy egyptiläiseen mytologiaan ja tuo eloon niin muinaiset faaraot kuin myyttiset egyptiläiset pedotkin pelaajan tutkiessa kirouksen syytä. Lisäosan myötä hahmo voi nousta 55. tasolle ja sen myötä saatavaksi tulee uusia aseita, varusteita ja aseita, jotka noudattavat klassista egyptiläistä mytologiaa. The Curse of the Pharaohs on ilmainen pelin kausikortin omistajille. Lisäksi lisäosan voi ostaa myös erikseen 19,99 euron hintaan. Lisäosa julkaistaan 6. maaliskuuta 2018.

Assassin’s Creed Origins -kausikortti sisältyy Assassin’s Creed Origins Gold Edition -pakettiin, joka sisältää edellä mainittujen lisäosien lisäksi myös Horus- ja Roman Centurion -lisäpaketit omine aseineen, ratsuineen ja asuineen sekä erillisen legendaarisen aseen ja 500 Helix-valuuttaa. Erikseen ostettuna kausikortti maksaa 39,99 euroa.

Yllä olevien lisäosien lisäksi Assassin’s Creed Origins -pelille on tulossa ilmaisia lisäosia, kuten Trials of the Gods- ja Incoming Threat -laajennukset, jotka tarjoavat lisää pelattavaa alkuperäisen pelin omistajille.

Jokkeri