Pelinurkka

Assassin’s Creed Origins opettaa Egyptin historiaa ennennäkemättömällä tavalla

Ubisoft julkaisee tänään ennennäkemättömän Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt -oppimistyökalun, joka on ilmainen kaikille alkuperäisen pelin hankkineille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Discovery Tour on ainutlaatuinen, opettavainen ja viihdyttävä oppimistyökalu. Sen ansiosta opettajat, oppilaat ja kaikki Egyptin historiasta kiinnostuneet voivat tutustua muinaiseen Egyptiin ja sen kulttuuriin omassa tahdissa ilman taisteluita tai suoritettavia tehtäviä. Discovery Tour keskittyy vapaaseen ihasteluun ja muinaisen Egyptin oppimiseen ympäristöä tutkimalla ja väestön tekemisiä seuraamalla.

Discovery Tour mahdollistaa muinaisen Egyptin rikkaaseen maailmaan tutustumisen myös seuraamalla 75 eri teemamatkaa Alexandriasta Memfisiin, Niilin deltasta Egyptin hiekkamereen ja Gizan tasangolta Faiyumin keitaalle. Virtuaalikierrosta opastavat historioitsijat ja egyptologit, jotka kertovat eri aikakausien tapahtumista, kulttuurista ja arkisista tapahtumista.

– Discovery Tourin avulla voimme antaa kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden nauttia muinaisen Egyptin kauneudesta ja samalla huomata, että videopelit voivat olla inspiroivia tiedonlähteitä, kommentoi Assassin’s Creed Originsin luova johtaja Jean Guesdon.

– Olemme olleet yhteyksissä opettajiin jo kymmenen vuotta sitten, kun ensimmäinen Assassin’s Creed -peli ilmestyi. Monet heistä käyttävät jo nyt pelejämme historian opetukseen, mutta he kaipasivat helppokäyttöistä opetustyökalua, joka perustuu historiallisiin rekonstruktioihimme. Discovery Tourin avulla voi havainnollistaa ja ymmärtää tuhansia asioita Egyptin historiasta niiden todellisessa asiayhteydessään. Sekä peli että oppimistyökalu ovat ainutlaatuisia opetusresursseja, joita opettajat voivat hyödyntää osana historian opetustaan, kertoo Ubisoft Montrealin historioitsija Maxime Durand.

Discovery Tour on ainutlaatuinen viihde- ja oppimiskokemus. Videopelien erityinen interaktiivisuus on kokemuksen ydin, joka mahdollistaa vahvan sitoutumisen sisältöön. Se tekee Discovery Tourista täysin uudenlaisen oppimistyökalun.

Discovery Tour on ilmainen kaikille Assassin’s Creed Origins -pelin omistajille. Lisäksi Discovery Tour on saatavana pc-tietokoneille erikseen ilman peliä 19,99 euron hintaan Uplay- ja Steam-latauspalveluista.
Assassin’s Creed Origins ilmestyi sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri