tiistai 19.11.2019  | Liisa, Elisa, Eliisa, Liisi, Elisabet, Elise  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin uusi tarina alkaa 23. huhtikuuta

kello?!

Ubisoft julkisti Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin uuden tarinakaaren alkamisajankohdan.
Assassins’s Creed Odyssey -toimintapelin pelaajat voivat aloittaa 23. huhtikuuta alkaen tutkimustyönsä Atlantiksen kohtalosta, kun The Fate of Atlantis -tarina saa alkunsa. Vuorossa on jo toinen pelin alkuperäisen julkaisun jälkeinen tarinalinjasto.

The Fate of Atlantis -tarinan ensimmäinen osa, Fields of Elysium, syöksee pelaajat kreikkalaisen taruston myytteihin kohti tuonpuoleista. Sen myötä avautuvat suuret mysteerit jumalten maailmassa. Samalla uudenlaiset voimat ja olennot heräävät eloon tarjoten pelaajalle ennennäkemättömiä vastuksia ja haasteita kohdattavaksi.

Luvassa on kohtaamisia sekä vanhojen tuttujen että täysin uusien hahmojen kanssa. Siinä sivussa pelaajalla on mahdollisuus haalia itselleen uusia legendaarisia aseita ja varusteita. Fields of Elysium tarjoaa pelaajalle myös uudenlaisia kykyparannuksia, jotka mahdollistavat uudenlaisia tapoja räätälöidä pelihahmon ominaisuuksia jokaisen pelityylin mukaisesti.

The Fate of Atlantis jatkaa myöhemmin tarinaansa Torment of Hades- ja Judgment of Atlantis -lisäosilla, jotka julkaistaan vuoden 2019 aikana.

The Fate of Atlantis sisältyy Assassin’s Creed Odyssey -pelin kausikorttiin (39,99 euroa), jonka lisäksi lisäosa on myös erikseen ostettavissa 24,99 euron hintaan. The Fate of Atlantis on saatavilla sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille.

Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Assassin’s Creed Odyssey julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 5. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.