Pelinurkka

Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin tarina jatkuu uudella tarinakaarella joulukuussa

Ubisoft on julkistanut Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin jatkuvan Legacy of the First Blade -tarinalla.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin episodirakenteisen lisäseikkailun ensimmäinen osa, Hunted, julkaistaan 4. joulukuuta pelin kaikille pelialustoille. Sen kunniaksi on julkaistu myös uusi esittelyvideo.

Kyseessä on kaikkien aikojen merkittävin Assassin’s Creed -pelisarjan jatkotarina. Kaikkiaan se koostuu kolmesta eri episodista, joista jokainen osa vie tarinaa eteenpäin omilla käänteillään. Legacy of the First Blade -tarinassa pelaajahahmo kohtaa Dariuksen – miehen, jonka sanotaan ensimmäisenä käyttäneen salamurhaajien sittemmin tunnetuksi tekemää ja legendaarista piiloterää.

Onko Darius ystävä vai vihollinen? Se on mysteeri, joka selviää tarinan edetessä. Siinä sivussa kohdataan myös muita uusia hahmoja, osallistutaan vaikuttaviin meritaisteluihin, otetaan yhteen uusien ja mahtavien vihollisten kanssa sekä saadaan selville salaisuuksia Assassin’s Creedin maailmasta. Pelaajan oma odysseia halki muinaisen Kreikan on merkittävässä roolissa matkalla sankarista legendaksi.

Tarinakaaren toinen osa, Shadow Heritage, sekä kolmas ja viimeinen jakso, Bloodline, jatkavat Hunted-avausepisodin tarinaa alkuvuodesta 2019 ja ilmestyvät pelin kaikille julkaisualustoille. Niiden tarkemmat julkaisupäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Assassin’s Creed Odyssey syöksee pelaajat muinaiseen Kreikkaan suosittujen assassiinien pariin. Tällä kertaa äärimmäisen suosittu pelisarja kuljettaa toimintavetoista tarinankerrontaa kohti roolipelien monipuolisuutta ja antaa pelaajille entistä enemmän valinnanvaraa. Uusi keskustelujärjestelmä, kahden pelihahmon valinta sekä Spartan ja Ateenan väliset taistelut ovat keskeisiä osia myös meritaisteluita yhdistävässä eeppisessä tarinassa. Historiallisesti keskeiset hahmot ja myytit ovat vahvasti mukana läsnä Kreikan menneisyyttä sivuavassa pelikokonaisuudessa.

Assassin’s Creed Odyssey julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 5. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri