Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin lisätarinat etenevät tammikuussa

Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin Legacy of the First Blade -jatkotarinan toinen osa, Shadow Heritage, julkaistaan 15. tammikuuta.
Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin ensimmäinen Hunted-osan tarina jatkuu toisessa osassa pelaajien tutustuessa Order of the Ancients -järjestön aloittamaan Achaian satamakaupungin saartoon. Toista osaa pääsee pelaamaan vain suorittamalla ensimmäisen osan 7. luku ja saavuttamalla pelihahmolle taso 28.

Myös Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin ilmaispäivitykset kehittyvät tammikuussa. The Lost Tales of Greece -ilmaispäivityksen neljäs ja viides osa, The Daughters of Lalaia ja A Poet’s Legacy, täydentävät pelimaailmaa syventämällä tarinaa sekä tuomalla pelaajille lisää hahmoja ja varusteita.

Legacy of the First Blade -lisätarina sisältyy veloituksetta Assassin’s Creed Odysseyn kausipassiin ja pelin Gold-versioon. Lisäosat voi ostaa myös erikseen 24,99 euron hintaan.
[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=nBkPrjhV-EY&width=610[/embedyt] Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Assassin’s Creed Odyssey julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 5. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *