sunnuntai 15.09.2019  | Sirpa  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin lisätarinat etenevät tammikuussa

kello?!

Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin Legacy of the First Blade -jatkotarinan toinen osa, Shadow Heritage, julkaistaan 15. tammikuuta.
Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin ensimmäinen Hunted-osan tarina jatkuu toisessa osassa pelaajien tutustuessa Order of the Ancients -järjestön aloittamaan Achaian satamakaupungin saartoon. Toista osaa pääsee pelaamaan vain suorittamalla ensimmäisen osan 7. luku ja saavuttamalla pelihahmolle taso 28.

Myös Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin ilmaispäivitykset kehittyvät tammikuussa. The Lost Tales of Greece -ilmaispäivityksen neljäs ja viides osa, The Daughters of Lalaia ja A Poet’s Legacy, täydentävät pelimaailmaa syventämällä tarinaa sekä tuomalla pelaajille lisää hahmoja ja varusteita.

Legacy of the First Blade -lisätarina sisältyy veloituksetta Assassin’s Creed Odysseyn kausipassiin ja pelin Gold-versioon. Lisäosat voi ostaa myös erikseen 24,99 euron hintaan.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Assassin’s Creed Odyssey julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 5. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.