Pelinurkka

Assassin’s Creed Odyssey kutsuu matkalle muinaiseen Kreikkaan opetuspelitilassa

Ubisoft julkisti Discovery Tour -tilan suositulle Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelilleen.
Assassin’s Creed Odyssey -toimintapelin Discovery Tour -tilassa kuka tahansa voi tutustua muinaisen Kreikan saloihin huolehtimatta pelin tehtävistä ja tarinalinjoista.
ehtävien, taisteluiden ja tarinan painolastia. Pelitilassa pelaaja voi vapaasti kuljeksia läpi eri alueiden tai osallistua vaikka ohjatulle virtuaalikierrokselle. Mukana on 29 eri aluetta ja yli 300 erilaista tapahtumakohdetta. Opaskierrokset on jaettu viiteen teemaan: filosofiaan, kuuluisiin kaupunkeihin, arkielämään, sodankäyntiin ja myytteihin. Pelaajan valittavana on myös 35 erilaista pelaajahahmoa ja 15 erilaista ratsuvaihtoehtoa.

Discovery Tour: Ancient Greece tarjoaa pelaajalle kolmiulotteisesti mallinnetun muinaisen Kreikan erilaisine ympäristöineen ja ajankuvalle uskollisesti toteutettuna. Dialogivetoisesti toteutettu opastustila on sekä viihdyttävä että opettava.

Discovery Tour: Ancient Greece on saatavilla ilmaiseksi kaikille pelin omistajille. Pelitilan voi myös ostaa erikseen pc-tietokoneille Uplay-palvelusta 19,99 euron hintaan. Discovery Tour: Ancient Greece julkaistaan 10. syyskuuta 2019.

Assassin’s Creed Odyssey syöksee pelaajat muinaiseen Kreikkaan suosittujen assassiinien pariin. Tällä kertaa äärimmäisen suosittu pelisarja kuljettaa toimintavetoista tarinankerrontaa kohti roolipelien monipuolisuutta ja antaa pelaajille entistä enemmän valinnanvaraa. Uusi keskustelujärjestelmä, kahden pelihahmon valinta sekä Spartan ja Ateenan väliset taistelut ovat keskeisiä osia myös meritaisteluita yhdistävässä eeppisessä tarinassa. Historiallisesti keskeiset hahmot ja myytit ovat vahvasti mukana läsnä Kreikan menneisyyttä sivuavassa pelikokonaisuudessa.

Assassin’s Creed Odyssey julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 5. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vixi