Urheilu

Arto Laatikainen jatkaa Oulun Kärpissä

Viime vuoden lokakuussa Oulun Kärppiin siirtynyt puolustaja Arto Laatikainen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Kärppien kanssa.

arto-laatikainen_karpat-liiga

Arto Laatikainen jatkaa Oulun Kärpissä.
(Kuva: Liiga.fi)

Puolustaja Arto Laatikainen, 34, on tehnyt Oulun Kärppien kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.
Laatikainen pelasi tämän kauden alkusyksystä myös TPS:ää 5 ottelua tehoin 0+0. Hän on edustanut Liigassa Espoon Bluesia ja JYP:ä. Laatikainen sai jokin aikaa sitten 700 liigaottelua täyteen. Laatikainen on pelannut myös kolme kautta Ruotsissa vuosina 2008-11.

Laatikaisella on hyvä maku Kärpistä ja se helpotti neuvotteluja.
– Helppo päätös. Olisin kirjoittanut jo aikaisemminkin nimen alle, mutta hyvä näin – ei tarvitse pohtia tulevia ja pääsee keskittymään playoff-kevääseen. Olen viihtynyt erinomaisesti ja minulla on hyviä tuntemuksia. Kärpät on hyvin hoidettu seura ja organisaatio Euroopankin mittasuhteissa. Täällä on hyvä pelata, kertoi Laatikainen Kärppien kotisivulla.

– Laatikainen on nopeasti näyttänyt olevansa sitä mitä halusimme. Kokemusta, taitoa ja johtajuutta – ammattimaisuutta, olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme asiat sovittua tässä vaiheessa, kertoi tyytyväisenä Oulun Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Oulun Kärppien playoff-kevät käynnistyy tulevana perjantaina puolivälierissä, jossa vastaan asettuu Lappeenrannan SaiPa.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda