Ajankohtainen

AnaGonda kaipailee sielunenkeliään

Iltakahvit pienen napostelun kera ja ”vieraanani”  Japyh.comin toimitusjohtaja AnaGonda.

AnaGonda on tehnyt roudarin hommia, työ on ollut mieluista ja saanut kehuja että hoiti hommansa hienosti. Mutta vastoinkäymisiäkin tulee vuosien varrella ja kun terveys reistailee, saa olla aika taikuri, että löytää kunnolleen sopivaa hommaa. Myös nettiradion juontajan tunnettu AG oli suosittu ja hyvä, mutta terveys kun alkoi reistaileen, vaikutti se myös puhekykyyn ja sekin homma oli jätettävä.

Kun AnaGondaan tutustuu, hän on reilu, mukava ja aina valmis auttaan toisia. Hänessä on paljon hyviä piirteitä, joita ei varmasti itse edes itsessään huomaa. Yksi hieno piirre on myös rakkaus kissoihin.

Kaikkien kanssa ei tietysti aina synkkaa ja ikäviäkin asioita on matkan varrella tapahtunut ja nehän vaikuttaa elämän laatuun ja menoon tulevaisuudessakin.

Näin syntyi Japyh.com -nettisivusto

AG on perustanut suositun nettisivuston japyh.comin kymmenen vuotta sitten ja kertoo että sivusto sai alkunsa ihan typerän messenger-keskustelun päätteeksi, kun lopulta vastasi yhden tyypin kysymyksiin japyh. Tää tyyppi kirjoitti sitten .com ja tuolla tavoin  sivusto sai nimensä vuonna 2007. Japyhillä on oma shoppi,  josta saa tilata hyvälaatuisia fanituotteita ja tietenkin fanihintaan. Lisäksi sieltä löytyy suosittu ruokanurkka, E-korttisivusto ym ym. Kannattaa tutustua sivustoon.

Kysyin AG:ltä onko hän tyytyväinen tämän hetkiseen elämäntilanteeseensa ja kuinkas ollakkaan, vastaus oli että ”En oo tyytyväinen, kun sielunenkeli katosi viereltäin”.

Sielunenkelin kaipuu

Sielunenkeli? Kuullostaa menetykseltä. Tähän AG ”Sieluenkelillä tarkoitan yhtä määrättyä ihmistä, jonka olen tuntenut monia vuosia. Sen verran voin vielä kertoa, että hän ”palasi” elämääni viime kesän aikana. Juuri silloin minulla oli erittäin raskasta ja tuntui siltä, että kaikista asioista oli mennyt toivo. Hän sain puheillaan ja pienillä tekemisillään minut eloon ja unohtamaan tuon synkän elämäni. Kesän aikana hän kävi mun luonani katsomassa ja juttelemassa kesän ja syksyn, että kyl me tästä selvitään….ny talven aikana hän katosi…”.

Paras tapahtuma AG:n elämässä olisi varmasti se, että sielunenkeli palaisi takaisin. Lohduttavaa tässä on ainakin se, että ei ole kuolemasta kysymys, sillä niin kauan kun on elämää, niin kauan on toivoa.

Hauskoja kyssäreitä illan ratoksi ja vastaaja tietysti on AG.

Yksin vai yhdessä? – Yhdessä vaikka nyt oonkin yksin

Aurinko vai tähdet? – Tähdet

Turku vai Tampere? – Molemmat

Turku vai Joensuu? – Turku

Tois puol jokkee vai täälk puol jokkee? – Tois puol jokkee

Kahvi vai tee? – Kahvi

Yö vai päivä? Yö

Mielenkiintoinen ilta AG:n kanssa ja taas kerran sain todeta, että tuollaisen ihmisen ei pitäisi olla yksin. Ystävä/kumppani ja pari kissaa, niin elämä oisi paljon valoisampaa :D Mutta niin kuin sanonta sanoo Uskon, että asioilla on aina tapana järjestyä. – Francoise Sagan ja Keskeltä vaikeuksia löytyy mahdollisuus. – Albert Einstein.

A post shared by anagonda (@anagonda273) on

Jessica