Tiedote

AnaGonda Japyhille: Kärsin vakavasta nettikiusaamisesta

AnaGonda kertoo Japyhille, että kärsii nettikiusaamisesta ja hän paljastaa kiusaajan.
AnaGonda kertoo kärsivän nettikiusaamisesta ja sairastuvansa masennukseen. Hän ei kuitenkaan ole harkinnut hakea minkäänlaista hoitoa mansennukseen, koska kuitenkin hänen olotilaansa ei oteta niin vakavasti.

– Tää o yhtä helvettiä ja saatanaa, kertoo AnaGonda.

AnaGondan nettikiusaaja on typerästi piiloutunut feikkiprofiilin ja feikkikuvan taakse, mutta AnaGonda tietää ja tahtoo paljastaa tämän kiusaajan oikean nimen ja kuvan. Nettikiusaaja käyttää nykyään nimeenä Salam Hassan Ali Aziz. Tämä kiusaaja on entinen nettiradion Novoaseman ”johtaja” Mika Petri Paukku (Ruohomäki).
nettikiusaajaTämä nettikiusaaja on varastanut AnaGondan kuvia omalle feikkiprofiilille ja Facebook ei tee yhtään mitään, kun ei heidän mielestä ole mitään väärää tapahtunut. Näitä kiusaamistekstejä löytyy vielä enemmän ja enemmän.

AnaGonda ei ole kääpiö, vaikka hän on pituudelta lyhyt. Hänellä täysin pituuteensa täysin normaalimittaiset kädet, sormet ja jalat. Eikä hänellä ole länkisääriä.

Tämän nettikiusaaminen vuoksi AnaGondalta on mennyt yöunet.

AnaGonda kertoo kiusaajille sellaiset terveiset, että FUCK YOU!!

Artikkeli kiinnitettiin etusivulle 10. helmikuuta kello 10:23. Artikkeli vapautettiin kiinnityksestä 13. helmikuuta kello 18:33

Jokkeri