Digi

Ammttitason videostriimausta Logitech C922 -webkameralla

Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech tuo myyntiin webbikameran, jolla sujuu teräväpiirtoinen videostriimaus huippulaadukkaasti.
c922-lifestyle4-thumb
Logitech C922 Pro Stream Webcam on suunniteltu erityisesti videostriimausta eli videoiden suoratoistolähetyksiä varten. Sillä voidaan kuvata ja lähettää täysteräväpiirtoista (1080p) videota 30 kuvan tai teräväpiirtovideota (720p) 60 kuvan sekuntinopeudella.

– Twitchin kaltaisten sosiaalisten videosivustojen suosio on suorastaan räjähtänyt viime vuosina. Pelkästään Twitchillä on yli kaksi miljoonaa striimaajaa. Tämän myötä käsitys nykysukupolven pelaamisesta ja peleistä seuraamisesta on muuttunut merkittävästi. Logitech C922 -webbikameralla viemme pelilähetykset uudelle tasolle. Sillä videostriimien tekeminen on entistä ammattimaisempaa ja korkealaatuisempaa. Sillä voi erottua massasta, kommentoi Logitechin webbikameroiden tuotepäällikkö Guillaume Bourelly.

Logitech C922 Pro Stream Webcam tulee saataville lokakuussa 109 euron kuluttajahintaan.

Logitech C922 Pro Stream Webcam tulee saataville lokakuussa 109 euron kuluttajahintaan.

Logitech C922 -webbikameran teräväpiirtoinen kuvanlaatu ja 60 kuvan sekuntinopeus tuottavat tarkkaa ja sulavaa videokuvaa. Näin pelien päivitysnopeus välittyy samanlaisena katsojille asti.

Dynaamisen taustahäivytyksen ansiosta kamera osaa erottaa pelaajan taustastaan ilman erillistä ja hankalaa vihertaustaa. Näin pelaajan kuva voidaan upottaa vaikkapa osaksi peliä hyödyntämällä suosittuja OBS- tai XSplit-lähetyssovelluksia.

Automaattisen valaistuskorjauksen ja tarkan automaattitarkennuksen ansiosta Logitech C922 osaa sopeutua kuvaustilan valaistuksen ja näyttöjen välkkymisen mukaisesti. Näin videostriimaus onnistuu jopa himmeässä valaistuksessa kuvanlaadun kärsimättä. Kahden monisuuntaisen mikrofonin ansiosta kamera taltioi myös äänen tarkasti ja erottelukykyisesti.

Mukana tulevan kätevän kolmijalan ansiosta webbikamera voidaan asettaa pöydälle tai muulle alustalle haluttuun käyttökulmaan, jolloin sopiva kuvauskulma löytyy vaivattomasti.

Logitech on työskennellyt läheisesti XSplit-lähetyssovelluksen kehittäjän kanssa. Siksi Logitech C922 ja XSplit toimivatkin sulavasti keskenään ja webbikameran mukana toimitetaan kolmen kuukauden XSplit Premium -lisenssi. Se sisältää XSplit Broadcasterin ja XSplit Gamecasterin käytön, joten kaikenlainen videostriimaaminen on mahdollista heti kameran käyttöönoton myötä.

Jokkeri