sunnuntai 17.02.2019  | Väinö, Väinämö, Carita ja Rita  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Amaranthe julkaisi uuden singlen 365 – katso musiikkivideo

Julkaistu: 11.08.2018 kello 09:43
  115 luettu  Kommentit: 0

Ruotsalainen metalliyhtye Amaranthe julkaisi eilen uuden singlekappaleen nimeltä 365.

Metalliyhtye Ruotsista Amaranthe julkaisee jo viidennen studioalbuminsa Helix 19. lokakuuta. Massiivisista soundeistaan ja koukuttavista kertosäkeistään tunnettu ruotsalaisyhtye on kasvanut levy levyltä yhä isommaksi ja suositummaksi. Yhtye julkaisi eilen perjantaina ensimmäisen singlekappaleensa tulevalta albumilta 365. Albumi äänitettiin Hansen Studiolla Tanskassa ja sen tuotti tuttuun tappaan Jacob Hansen.

Uuden singlekappaleen 365 musiikkivideon on ohjannut Patrick Ullaeus.

– Uusi singlemme 365 on kaikkea sitä mitä Amaranthe vuosimallia 2018 edustaa: raikas, moderni, raskas ja raaka. Kappale julistaa, ettemme ole hidastamassa tahtia tai asettumassa paikoillemme, vaan että uudistumme koko ajan samalla kun pysymme uskollisena tunnusomaiselle soundillemme, kertoo yhtyeen kitaristi Olof Mörck uudesta singlestä.

Amaranthe nähdään ensi vuoden helmikuussa kahdella Suomen keikalla osana The Helix World Tour -kiertuetta. Yhtye nähdään 15.2. Oulun jäähallissa ja 16.2. Helsingin jäähallin Black Boxissa. Liput keikoille tulevat myyntiin ensi viikon keskiviikkona 15. elokuuta.

Amaranthe – 365
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

Kuva: amaranthe.se

Jokkeri

Avainsanat: , Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.