Urheilu

Aleksi Rutanen ja Kalle Moisio TUTO Hockeyhin loppukaudeksi

Hyökkääjät Aleksi Rutanen ja Kalle Moisio siirtyvät takaisin TUTO Hockey-ryhmään. Rutanen on ollut alkukauden pelaamatta ja Moision try-out Espoo Bluesissa päättyi.

21-vuotias hyökkääjä Aleksi Rutanen pelasi TUTO Hockeyssa kahden edellisen kauden aikana 67 ottelua, joissa syntyi 20 maalia ja 16 syöttöpistettä, eli 36 tehopistettä. Kuluvan alkukauden laitahyökkääjä on toipunut loukkaantumisesta. Hän liittyy nyt TUTO Hockeyn harjoitusryhmään mukaan ilman sopimusta.

– Rutasen kanssa ollaan pidetty pitkin syksyä yhteyttä, kun mies on kuntouttanut itseään viime kauden jäljiltä tapahtuneesta vammasta, joka leikattiin kesällä, kertoo TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola TUTO Hockeyn verkkosivuilla.

Hyökkääjä Kalle Moisio, 21, palaa Turkuun Liigasta ja Espoo Bluesista, jossa hän ehti try-outilla pelata neljä ottelua ilman tehopisteitä. TUTO Hockeyssa syntyi alkukaudesta 19 ottelussa tehopisteet 1+2=3.

– Moisio oli TUTO-sopimuksen osalta Bluesissa lainalla try-outinsa ajan. Hänen sopimuksensa TUTOn kanssa on normaalisti voimassa, joten Moisio palaa TUTOon. Tämä on molemmille osapuolille hyvä asia, Aittola kertoi TUTO Hockeyn verkkosivuilla.

Kuva: Tutohockey.fi

AnaGonda