Urheilu

Aleksi Rekonen Pelicansiin – Da Costa vaihtokaupassa Vaasaan

Vaasan Sportin keskushyökkääjä Aleksi Rekonen siirtyy loppukaudeksi Lahden Pelicansiin. Vaihtokaupassa Vaasaan matkaa lahtelaisten ranskalaissentteri Teddy Da Costa.
Keskushyökkääjä Aleksi Rekonen, 22, siirtyy Vaasan Sportista loppukaudeksi Lahden Pelicansiin ja toiseen suuntaan siirtyy 29-vuotias ranskalaissentteri Teddy Da Costa. Rekosella ja Pelicansilla on myös optio ensi kaudesta.

Rekonen on kiekkoillut tällä kaudella Vaasan Sportissa ja Oulun Kärpissä 12 liigaottelua, joissa mies on viimeistellyt yhden maalin. Hän on jokerikasvatti on pelannut lainalla myös Mestiksen Hermeksessä, missä mies on suoriutunut urakastaan tehokkaasti, lähes piste per peli keskiarvolla 12 ottelussa tehot 5+6.

Teddy Da Costa on alkukauden aikana pelannut 28 ottelua Pelicans-paidassa tehopistein 4+8=12. Da Costalla on käynnissä kolmas kausi Suomessa, sillä hän saapui alun perin kaudeksi 2013-2014 Mestis-joukkue Kajaanin Hokkiin, josta siirtyi seuraavalle kaudelle Tapparaan ja sieltä loppukaudeksi Lahteen.

Da Costa on pelannut urallaan yhteensä 68 Liiga-ottelua pistein 8+15=23. Lisäksi Ranskan maajoukkuehyökkääjä on edustanut kotimaataan viisissä aikuisten MM-kisoissa.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda