Urheilu

Aleksi Laakso palaa HPK:sta Sportiin

HPK:n puolustaja Aleksi Laakso siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Vaasan Sportin riveihin.

laakso-aleksi_hpk

Aleksi Laakso palaa HPK:sta Sportiin.
(Kuva: Liiga.fi)

Puolustaja Aleksi Laakso, 25, siirtyy kaksivuotisella sopimuksella HPK:sta Vaasan Sportin riveihin. Laaksolle on tuttu paikka Vaasassa sijaitseva Kuparisaari. Laakso edusti Sportia Mestiksessä kaudella 2010-11 yhteensä 33 ottelua verran lainasopimuksella Espoon Bluesista. Laakso on S-kiekon kasvatti, joka on edustanut Liigassa HPK:n lisäksi myös Lahden Pelicansia ja Espoon Bluesia yhteensä 347 runkosarjaottelua ja pisteitä 18+45=63. Lisäksi tilille on kertynyt 11 playoffs-ottelua pisteillä 0+3.

– Hienoa saada Aleksi takaisin. Hän on meille tuttu pelaaja vaikkakin on kehittynyt paljon pelaajana siitä ajasta, kun viimeksi oli täällä. Hän tulee olemaan kiekollisena puolustajana iso palanen ensi kauden joukkuettamme. Hienoa myös, että pystytään tuomaan alueen kasvatteja takaisin Pohjanmaalle, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Hyökkääjälle Jesse Rantamäelle jatkosopimus

Yksi kevään Sport-yllättäjistä oli vasta 18-vuotias hyökkääjälupaus Jesse Rantamäki, joka kaikkien yllätykseksi raivasi tiensä pelaavaan kokoonpanoon Liigajoukkueessa. Rightin puolelta ampuva Rantamäki pelasi seitsemässä pelissä osoittaen ennakkoluulotonta taistelua jokaisessa vaihdossa ja näyttäen jo nyt pysyvänsä hyvin mukana Liigavauhdissa. Seinäjoelta muutama vuosi sitten Vaasaan siirtynyt Rantamäki jatkaa Sportissa kahden vuoden sopimuksella.

– Nuori Rantamäki näytti loppukaudesta, että pystyy jo nyt pelaamaan Liigassa yksittäisiä pelejä. Paljon on töitä vielä edessä ja varmasti ensi kausi menee pitkälti vielä isossa roolissa A- junioreissa. Jos ja kun jaksaa tehdä töitä ja kehitys jatkuu, niin Jesse tulee olemaan tulevaisuudessa tärkeä osa Sportin edustusjoukkuetta. Tämä on myös hyvä päänavaus ja osoitus JuniorSportin pelaajapolusta: alueen pelaaja tulee tänne B-junioreihin ja muutaman vuoden kuluttua ansaitsee Liigasopimuksen, päättää Jämsä.

Kuva: Liiga.fi

AnaGonda