Urheilu

Aku Kestilä vahvistamaan Hokkia

Kajaanin Hokki vahvistuu Aku Kestilällä. Oulun Kärppien sopimuspelaajiin kuuluva laitahyökkääjä liittyy joukkueeseen marraskuun maajoukkuetaukoon asti kestävällä sopimuksella.
hokki_mestis-thumb
Oulun Kärppien sopimushyökkääjiin kuuluva Aku Kestilä, 21, liittyy Hokkiin marraskuun maajoukkuetaukoon kestävällä sopimuksella. Kärpillä on kuitenkin oikeudet kutsua pelaaja liigamiehistöön tarpeen vaatiessa.

Kestilä iski viime kaudella Kärppien A-junioreissa 48 otteluun vakuuttavat tehot 37+29=66, ollen samalla sarjan paras maalintekijä. Pyhäjoen Joki-Kiekon kasvatti toimi viime kaudella myös A-junioreiden kapteenina. Liigassa Kestilä pääsi pelaamaan yhden ottelun, jossa hän iski kaksi maalia. Hokin vahvuuteen mies liittyy tiistai-iltana ja on mukana pelaavassa kokoonpanossa keskiviikkona.

— Kestilä ottaa tiistai-iltana muun joukkueen kanssa yhdet harjoitukset alle ja huomenna hän sitten pelaa Jokipoikia vastaan. Näissä pelaajien joukkueeseen tulemisissa nämä harjoitusottelut ovat huomattavasti parempia kuin yksittäiset harjoitukset. Ottelu palvelee molempia osapuolia, kun joukkue tulee tutuksi Kestilälle, arvioi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

— Pelaajana Kestilä on hyvin monipuolinen ja häntä voi peluuttaa sekä laidassa että keskellä. Näissä jäljellä olevissa harjoitusotteluissa katsotaan kummassa paikassa peluuttamisesta on joukkeelle enemmän hyötyä. Viime vuonna A-juniorien SM-Liigassa hänellä oli varsin hulppea maalimäärä, jos sama vire löytyy nyt tälle kaudelle on hänestä varmasti hyötyä joukkueen maalintekopelissä, jatkaa Laukkanen.

Japyh.com