Ajankohtainen

Aku Ankka Lataamo on maailman suurin, hauskin ja paras sarjakuvapalvelu

Nyt Aku Ankka Lataamon saa myös Android-laitteille! Testaa 1. kuukausi maksutta!

aa_lataamo-frameAku Ankka Lataamo on maailman ensimmäinen digitaalinen Aku Ankka -palvelu, josta löydät reilut 100 000 sivua Aku Ankka -sarjakuvia koko yli  60-vuotisen historian ajalta. Aku Ankka Lataamoa voi käyttää tietokoneella tablettitietokoneella ja nykyään myös Android-laitteilla. Sovelluksen voi ladata Google Playsta sekä Applen iStoresta.

Lataamon huikeaan sarjisarkistoon voi syventyä monin tavoin. Oletko kiinnostunut vaikkapa Carl Barksin tai Kari Korhosen Ankka-tarinoista? Ne löydät kätevästi Piirtäjät-osiosta. Entä miltä Akkari näytti, kun synnyit? Se selviää Lehtiarkistoon sukeltamalla. Monessako tarinassa Matami Mimmi on esiintynyt? Käy kurkkaamassa Hahmot-osiota, niin saat tietää. Vai kiehtovatko sinua erityisesti seikkailut Villissä lännessä? Niitä löydät tukevan tukun Teemat-osiosta.

Lisäksi hakutoiminto auttaa monenlaisissa kinkkisissä kysymyksissä – missä sarjiksessa sanottiinkaan ”Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä”? Aku Ankka Lataamossa riittää tutkittavaa vaativallekin ankistille, ja kokoelma täydentyy joka viikko. Sukelluslasit silmille ja nokka edellä sarjismereen!

» Testaa Aku Ankka Lataamoa! Nyt 1 kk maksutta!

Japyh.com