Jääkiekko

Aki Keinäselle kahden ottelun pelikielto

TUTO Hockeyn laitahyökkääjä Aki Keinäselle on tuomittu kahden ottelun pelikielto.

TUTO Hockeyn hyökkääjä Aki Keinäselle, 34, tuomittiin 17.2. pelatussa ottelussa 5min + pelirangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta. Keinänen kärsii rangaistuksensa 21. ja 23.2. pelattavissa otteluissa, joissa TUTO kohtaa Hermeksen ja Jokipojat.

* * *
Kurinpitopäätös kokonaisuudessaan
Pelaaja: Aki Keinänen
Ottelu: Ketterä-TUTO Hockey
Peliaika: 32:17
Ottelupäivä: 17.02.2018

1. Tapauksen perustelut
Keinänen käyttää mailaansa ko. tilanteessa erittäin varomattomasti, ja mailankäyttö aiheuttaa vastustajalle konkreettisen loukkaantumisvaaran. Tämän tapainen mailankäyttö ei ole millään muotoa suotavaa, ja sen myös pelaaja itsekin myönsi. Keinäsellä on myös historiaa sopimattomasta mailankäytöstä, joten haluan tällä päätöksellä viestiä, että huitominen loppuu nyt.

SÄÄNTÖ 124 – PÄÄN TAI NISKAN ALUEELLE KOHDISTUVA TAKLAUS
MÄÄRITELMÄ: Pelaaja kohdistaa millaisen iskun tahansa millä tahansa vartalonsa tai varusteensa osalla vastustajan pään ja niskan alueelle tai iskee tai runnoo vastustajan pään suojalasia tai laitaa vasten. Tämä sääntö syrjäyttää kaikki vastaavat pään ja niskan alueelle kohdistuvat teot paitsi tappeluun liittyvät.

2. Ratkaisu
TUTO Hockeyn hyökkääjä Aki Keinäselle määrätään kahden (2) ottelun pelikielto. Keinänen on pelikiellossa kahdessa seuraavassa TUTO Hockeyn ottelussa.

Jokkeri