Urheilu

Aki Juuselan tryout-näytöt tuottivat sopimuksen

TUTO Hockeyn joukkue kaudelle 2015-2016 on valmis. Hyökkääjä Aki Juuselan try-out-jakso poiki sopimuksen, kun taas Joni Seinelä ei jatka TUTOn riveissä.

aki-juusela610x340

Aki Juuselan tryout-näytöt tuottivat sopimuksen.

Hyökkääjä Aki Juusela, 24, esiintyi TUTO Hockeyn riveissä pirteästi ja iski harjoitusottelussa K-Vantaata vastaan tehot 1+1.

– Juusela tuli erittäin vakuuttavasti mukaan toimintaamme, hyvässä kunnossa ja valmiina tekemään töitä. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän palaseen, koska Aki on aikuiskiekkolija ja kokenut pelaaja tämän päivän Mestikseen, kehuu TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

– Aki pelaa äijämäistä kiekkoa ja voittaa kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla. Miehen laukaus ja maalintekovainu ovat myöskin poikkeuksellista luokkaa, joten Juusela on meille hyvin mielenkiintoinen pelaaja kokonaisuutta ajatellen, jatkaa Elmo Aittola.

Kesän turkulaisryhmän mukana harjoitelleen Joni Seinelän try-out-jakso ei puolestaan johtanut sopimukseen. Hyökkääjä ehti esiintyä TUTO-paidassa kolmessa kauteen valmistavassa harjoitusottelussa.

Joukkue on kasattu ja valmis

TUTO Hockeyn joukkue tulevalle kaudelle on hyvin pitkälti valmis, eikä akuutteja tarpeita enää ole.

– Olemme hyvin tyytyväisiä siihen, miltä TUTOn joukkue kaudelle 2015-2016 näyttä, Aittola kertoo.

TUTOn sairastuvalla on vielä pelaajia, joista osa palaa terveiden kirjoihin aiemmin ja osa myöhemmin.

-Syitä emme saa henkilötietolain puitteissa kertoa, mutta pyrimme olemaan avoimempia paluuaikataulujen suhteen. Mika-Matti Hyvärinen, Tuukka Pulliainen ja Matias Pulli kuntouttavat itseään hyvää vauhtia, mutta kenenkään kanssa ei oteta turhia riskejä tai kiirehditä. Tällä hetkellä miesten paluussa voidaan aikataulullisesti puhua loka-marraskuusta, sanoo Aittola.

Puolustaja Kristian Tuohilampi sen sijaan palaa sarjan alkuun mennessä ja maalivahdin Petteri Similän kohdalla paluu koittaa todennäköisesti syyskuun loppupuolella, mutta mahdollisesti jo aikaisemmin.

AnaGonda