Pelinurkka

Ajopelilegenda Assetto Corsa kaahaa Kaapelitehtaalle

Assetto Corsa -autosimulaatioon voi tutustua perjantaina alkavassa MillenniumX-nuorisotapahtumassa Helsingin Kaapelitehtaalla. Assetto Corsaa pääsee ajelemaan Merikaapelihallin parvella kunnon Playseat-rallituolin ja Thrustmaster-rattiohjaimen kanssa.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

PAN Vision Finland Oy tuo pelikonsoleille todellisen autosimulaatioiden huipun. Aiemmin vain PC-tietokoneilla nähty Assetto Corsa julkaistaan 26. elokuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Assetto Corsa on täysverinen autosimulaattori, joka perustuu äärimmäisen realistisesti ja tarkasti mallinnettuihin autoihin ja ratoihin. Mukana onkin lähes 30 erilaista rataa, joista jokainen on lasermitattu ja luotu peliin yksityiskohtia säästelemättä.

Autovalikoimaltaan Assetto Corsa häikäisee, sillä pelin yli 90 huipputehokasta autoa ovat uskomattoman yksityiskohtaisia ja tarkasti rakennettuja kokonaisuuksia. Mukana on muun muassa sellaisia legendoja, kuten Team Lotus 98T, Pagani Zonda R, Ferrari LaFerrari, Mercedes C9 ja McLaren 650S GT3.

Assetto Corsa ei ole vain ajopeli, eikä se ole yksi ajosimulaatio muiden joukossa. Assetto Corsa on ajoelämys, joka vie pelaajansa mahdollisimman lähelle ajamisen aitoutta radoilla ja autoilla, joihin vain harvalla kuljettajalla on etuoikeus päästä.

• Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä.
Assetto Corsa_Screenshot1

Jokkeri