Ajankohtainen

Tähtikoomikko Bob Saget on kuollut

Yhdysvaltalaiskoomikko Bob Saget löytyi elottomana floridalaisesta hotellihuoneesta.Yhdysvaltalainen näyttelijä ja koomikko Bob Saget on kuollut 65-vuotiaana, kertoo muun muassa Hollywood Reporter.

Saget löytyi sunnuntaina kuolleena hotellihuoneesta Orlandosta, Floridan osavaltiosta. Kuolinsyystä ei ole annettu tietoja, mutta poliisin mukaan merkkejä rikoksesta tai huumeiden käytöstä ei ole löytynyt. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla Ritz-Carlton -hotellissa.

– Etsivät eivät löytäneet merkkejä rikoksesta tai huumeista tässä tapauksessa, Orange Countyn poliisi ilmoittaa Twitterissä.

Saget tunnettiin parhaiten roolistaan Full House -komediasarjassa. Hän näytteli leskeksi jäänyttä perheenisää Danny Tanneria. Suosittua perhedraamaa esitettiin 1987–1995.

Hän jatkoi roolissaan vuosina 2016-2020 , kun suoratoistopalvelu Netflix tuotti Fuller House -sarjaa, jossa seurattiiin yhtä Tannerin tyttäristä.

Sagetilla oli vakituinen rooli myös suositussa komediasarjassa Ensisilmäyksellä. Vuosina 1989–1997 hän juonsi Amerikan hauskimmat kotivideot -ohjelmaa. Edesmenneellä tähdellä oli vaimo ja kolme lasta.

Vixi