Hullu maailma

Yhdysvaltalainen poliisi teki järkyttävän löydön varastoon siirretystä pakastimesta

29-vuotiasta yhdysvaltalaismiestä syytetään isoäitinsä murhasta järkyttävällä tavalla.Yhdysvaltojen poliisit tekivät järkyttävän löydön, kun löysivät varaston pakastimesta 82-vuotiaan naisen ruumiin viime viikon torstaina Armucheesta, joka sijaitsee Georgian osavaltiossa.

Murhasta syytetään syytetään 29-vuotiasta Robert Keith Tincher III:sta isoäitinsä murhaamisesta. Hänen väittämien tietojen mukaan hän laittoi isoäitinsä pakastimeen, kun vielä isoäiti oli elossa.

Floydin piirikunnan poliisilaitos ryhtyi selvittämään naisen kohtaloa uhrin sukulaisen otettua heihin yhteyttä. Iäkäs nainen oli kaatunut viime vuoden loppupuolella. Lapsenlapsi on myöntänyt kuulusteluissa laittaneensa isoäitinsä pakastimeen sen sijaan, että hän olisi hankkinut tälle apua.

Mies on kertonut tapahtumista yksityiskohtaisesti kuulusteluissa. Hän oli laittanut isoäitinsä jätesäkkien sisään ja raahannut tätä perässään asunnossa. Sen seurauksena uhrilta oli murtunut useita luita.

Seuraavaksi mies oli laittanut isoäitinsä pakastimeen uhrin ollessa vielä elossa. Tässä yhteydessä naiselta oli kuulemma ”katkennut selkä”.

Epäilty oli jossain vaiheessa siirtänyt pakastimen asunnon lähistöllä sijaitsevaan varastoon, koska hän oli pelännyt jäävänsä teosta kiinni.

Lähde: The Sun

AnaGonda