Digi

Äiti, joko ollaan perillä?

Kesälomakausi on parhaimmillaan ja monet lomalaiset matkustavat pitkiäkin matkoja autoillaan.


Etenkin takapenkin pikkumatkaajille autolomat voivat olla pitkäveteistä ja uuvuttavaa puuhaa. Myös vanhempien pinna voi kiristyä, kun takapenkiltä jatkuvasti kysellään ollaanko jo perillä. Toinen helppo matkariidan aihe voi olla eksyminen, jos ei varmuudella tiedetä mihin ollaan menossa. Tablettilaite voi tuoda helpon ratkaisun näihin ongelmiin. Se vaatii kuitenkin toimivan ja yksinkertaisen kiinnitysratkaisun, jotta laitteita on helppo ja turvallinen käyttää autossa.

Lasten matkantekoa helpottavaa tablettilaitetta on hankala pitää kädessä pitkillä matkoilla ja se voi aiheuttaa turvallisuusriskin. Vogel’s Tablet Car Pack on kätevä tapa kiinnittää tablettilaite tukevasti mukavaan katseluasentoon etuistuimen niskatuen taakse. Näin lapset voivat pelata pelejä, katsoa elokuvia ja käyttää sovelluksia tablettilaitteen pysyessä koko ajan tukevasti paikallaan. Telineen asentamiseen ei tarvita työkaluja ja se sopii kaikille 7-12 tuuman näytöllä varustetuille tablettilaitteille, jotka ovat 5-13 millimetriä paksuja.

Myös aikuisten pitää viihtyä automatkan aikana. Lempimusiikin kuuntelu tai navigointisovelluksen käyttäminen voivat tehdä pitkästä automatkasta paljon mukavamman. Vogel’s Tablet Dashboard Mountin avulla voi kiinnittää auton tuulilasiin tai kojelautaan tablettilaitteen siten, ettei se putoa auton lattialle kuoppaisellakaan tiellä tai peitä näkyvyyttä tielle. Näin tablettilaite on aina käden ulottuvilla, mutta turvallisesti pois edestä. Tablettilaitteen voi telineessään helposti kääntää vaaka- tai pystyasentoon ja irrottaa käytön jälkeen.

Vogel’s Tablet Car Pack ja Vogel’s Tablet Dashboard Pack ovat saatavana 89,90 ja 49,90 euron kuluttajahinnoin.

Vogel’s Tablet Car Pack ja Vogel’s Tablet Dashboard Pack ovat saatavana 89,90 ja 49,90 euron kuluttajahinnoin.

AnaGonda