Musiikki

Aikataulumuutos lauantaille, lataa Ilosaarirockin mobiiliopas

Enää kymmenen yötä Ilosaarirockiin! Festivaalin vääjäämättä lähestyessä tiedottelemme lauantain aikataulumuutoksesta.

Pariisin kevät (Kuva: Kerttu Malinen - Sony Music)

Pariisin Kevät siirtyy Tähtitelttaan esiintymään. (Kuva: Kerttu Malinen – Sony Music)

Brittitähti Charli XCX siirtyy päälavalle esiintyen klo jo 16. Tältä paikalta Pariisin Kevät siirtyy Tähtitelttaan.

Ilosaarirockin mobiilioppaan kesän 2015 painos on ladattavissa iOS, Android ja WindowsPhone -käyttiksille. Opas on Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden suunnittelema ja toteuttama. Lataa ilmainen sovellus täältä.

Tänä kesänä järjestämme yhteistyökumppaniemme tuella meiltä paljon toivottuja bussikuljetuksia Ilosaarirockiin. Edullisella ja mukavalla kyydillä pääsee Rokkiin ja takaisin mm. Jyväskylästä, Kuopiosta, Iisalmesta, Mikkelistä, Savonlinnasta, Lieksasta, Kiteeltä ja monista lähialueen kaupungeista. Bussikyyteihin tarvitaan ennakkoilmoittautuminen ja sellainen on tehtävä viimeistään keskiviikkona 15.7. Katso reitit, aikataulut sekä Joensuun paikallisliikenteen lisävuorot löytyvät täältä.

Ilosaarirockin ruokatarjonta on entistäkin monipuolisempaa ja laadukkaampaa. Uutuutena on villivihanneksiin erikoistunut fine dining -ravintola Villiviini. Päälavan alueella sijaitsevassa sisäravintolassa voi nauttia herkullisen kolmen ruokalajin menun, joka tarjoillaan pöytiin viihtyisässä ympäristössä. Tarjolla on myös vuoden baarimestariksi valitun Jussi Viljalan suunnittelemia drinkkejä ja Ilosaarirockin omaa pale ale -olutta.

Villiviinin lisäksi alueella palvelee mm. Kerubin pop up -ravintola ja grilli, Soundi-kahvila ja Kuntokeitaalla lauantai- ja sunnuntaiaamuisin nautittava Reilu brunssi. Brunssille on mahdollista ostaa ennakkoliput Tiketistä ja tällä hetkellä brunssin suosituimmat kattaukset ovat jo melkein täynnä. Tutustu Rokin ruokatarjontaan löytyy täältä.

Verkkotoimituksen oma Festarielämää-sivusto on heräillyt kesään ja sivuilta löytyy tällä hetkellä mm. NettiTV:n ennakkohaastikset Santa Cruzilta, Olavi Uusivirralta, Paperi T:ltä ja muutamalta muulta tulevan Rokin artistilta. Kokki Niina Jaakkola kertoo Reilun brunssin suunnittelusta ja Martat festivaalialueelta löytyvästä paitatuunaamosta. Rokkiviikonloppua sivusto tulee kattamaan suurella määrällä sanoja, kuvia ja videoita. Virittäydy festaritunnelmiin siirtymällä tänne.

Kuva: Kerttu Malinen – Sony Music

AnaGonda