sunnuntai 19.05.2019  | Emilia, Emma, Emmi, Milla, Milja, Milka, Mila, Amalia  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

A Plague Tale: Innocence -seikkailupelin tekemisestä julkaistiin toinen videoepisodi

kello?!

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema A Plague Tale: Innocence -seikkailupeli sai viime viikolla ensimmäisen esittelyvideonsa. Siinä sukellettiin 1300-luvun Ranskaan ja sen ruton riivaamaan ympäristöön sekä tutustuttiin pelin kahteen päähahmoon.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Nyt A Plague Tale: Innocence -seikkailupelin toisessa esittelyvideossa tutustutaan ranskalaiseen arkkitehtuuriin, keskiaikaiseen kaupunkimiljööseen ja tuon aikakauden luontoon. Videoesittely kertoo myös peliin valitusta taidetyylistä ja sen herättämistä tunteista sekä halusta kuvata tuota synkkää aikakautta synkän realistisesti.

A Plague Tale: Innocence kertoo tarinan nuoresta Amicia-tytöstä ja pienestä Hugo-pojasta keskellä Mustan surman repimää Ranskaa. Rottien levittämä rutto aiheuttaa kärsimystä ja kuolemaa Ranskan kuningaskunnassa kaupunkien ja kylien kokoon katsomatta. Kaikkialle leviävä kulkutauti koettelee etenkin lapsia, vanhuksia ja muutoin hauraita katalin seurauksin, eikä rottien alati kasvavalle nälälle tunnu olevan loppua. Niin eläimet kuin ihmisetkin jäävät taudin jalkoihin. Mutta Amician ainutlaatuinen tulinen hehku tuntuu pitävän rotat loitolla. Mustan ruton ohella Ranskaa riepotellaan kirkollisen inkvisition toimesta. Noitavainot, tapahtumien aiheuttamat epäluulot ja ihmisten itsekkäät motiivit luovat omat haasteensa Amician ja Hugon selviytymiskertomukseen läpi arpeutuneen maan.

A Plague Tale: Innocence julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 14. toukokuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.