150 miljoonaa kertaa katsotusta viraalivideosta syntyi menestynyt kiipeilyseinille ja trampoliineille pelejä tekevä kasvuyritys

Urheilun ja pelien tulevaisuutta luova espoolainen Valo Motion on kasvanut viraalivideoista menestyksekkääksi kasvuyritykseksi, jolla on jo yli 200 kumppanien ylläpitämää käyttökohdetta maailmanlaajuisesti.
Valo Motionin ValoClimb
-pelialustaa esittelevät viraalivideot ovat saavuttaneet jo yli 150 miljoonaa katselukertaa maailmanlaajuisesti. Jopa Valo Motionin omaa Facebook-videota on katsottu 29 miljoonaa kertaa, mikä vastaa katseluajassa lähes 20 vuotta. Videot ovat olleet esillä ympäri maailmaa erittäin suosituissa videokanavissa, kuten esimerkiksi Discovery Channel, MTV, Redbull, Motherboard, Buzzfeed sekä Unilad.

Onnistuneiden videoiden takana olevasta yrityksestä on tullut laajennetun todellisuuden kuntoilun ja koko perheen liikunnallisten viihdetuotteiden merkittävä tekijä, jonka tuotteita käytetään jo yli 45 maassa ja yli 200 käyttökohteessa. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa nauttivat Valo Motionin seinäkiipeily- ja trampoliinipeleistä joka päivä.

– Uskomme ilon voimaan urheilussa ja teemme liikkumisen helposti saavutettavaksi jokaiselle iästä, koosta tai kuntotasosta riippumatta. Lisäksi paikalliset kumppanipaikkamme hyötyvät viraalivideoistamme ja muista markkinointiponnistuksistamme, kun heidän kävijänsä valitsevat oman tapansa kuntoiluun tai perheen liikunnalliseen hauskanpitoon, toteaa Valo Motionin toimistusjohtaja ja perustaja Rene Kajastila.

Valo Motionin kiipeilyseinä- ja trampoliinipelialustat ovat käytössä kaikkialla maailmassa. Uusimmat kumppanipaikat ovat Fantasy Resort Tokiossa (Japani), Malmön museo Malmössä (Ruotsi), SuperPark-aktiviteettipuisto Shanghaissa (Kiina) ja iRise-trampoliinipuisto Houstonissa (USA).
[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=rjWcE25s7kQ&width=610[/embedyt] Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

ValoJump

ValoJump on trampoliinien interaktiivinen pelialusta, joka tekee trampoliinilla hyppimisestä vielä hurjasti hauskempaa. Pelaajat voivat hyppiä oikealla trampoliinilla ja kuntoilla fyysisesti samalla pelatessaan ja pitäessään hauskaa. Pelaajan peilikuva siirretään pelimaailmaan, jossa pelaaja voi nauttia hauskoista haasteista, oppia uusia temppuja harjoitustehtävillä tai kilpailla toista pelaajaa vastaan maailman ensimmäisessä kahden pelaajan trampoliinipelissä. ValoJump vetoaa urheilijoihin, pelaajiin ja kaikkiin muihin, jotka etsivät hauskaa uutta aktiviteettia tai tavanomaisesta poikkeavaa tapaa liikkua.

ValoClimb

Valo Motionin ensimmäinen tuote, ValoClimb, on maailman ensimmäinen vuorovaikutteinen pelialusta seinäkiipeilyyn. ValoClimb-pelialusta muuntaa tavalliset kiipeilyseinät suuriksi vuorovaikutteisiksi pinnoiksi, jotka ympäröivät pelaajan täysin grafiikkaan, peliefekteihin ja hauskoihin haasteisiin. Pelit on tarkoitettu sekä vapaa-ajan viihtymiseen että tehokkaaseen fyysiseen harjoitteluun. ValoClimb-pelialustoja on asennettu monenlaisiin ympäristöihin, kuten aktiviteettipuistoihin, kuntosaleihin ja kiipeilypaikkoihin yli 45 maassa. Aktiivista liikkumista tehostava ValoClimb-pelialusta tarjoaa kaikille nuorimmista lapsista kovaa treenaaviin aikuisiin hauskaa tekemistä ja tehokasta fyysistä harjoitusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *